Bouwkeuringvergelijk.nl
De vergelijk website voor een keuring

Krijg ik gelijk het rapport?

Krijg ik gelijk het rapport nadat de keuring heeft plaatsgevonden?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De keurder heeft tijdens de opname een tablet bij zich. Hij hoeft dus niet alles handmatig te noteren en apart te fotograferen. Tijdens de opname vult hij zoveel mogelijk in, in het speciaal door BIJN.nl ontworpen programma. Met de tablet kan hij dus ook gelijk foto's bijvoegen. Echter na de opname heeft de keurder nog even wat tijd nodig om wellicht wat zaken na te kijken of verder in te vullen. Soms ontvangt u na een uur wellicht het rapport, maar het kan ook pas de volgende dag of de dag erna zijn. De keurder heeft meerdere uitwerkmomenten per week. Mocht het echt spoed zijn, dan kunt u een spoedkeuring aanvragen. Dan wordt met voorrang gekeurd en het rapport uitgewerkt. Hier worden wel extra kosten voor gerekend.
Nadat de keurder het rapport gereed heeft, ontvangt u een email bericht. Na betaling van het rapport kunt u het rapport direct downloaden en uiteraard zit er ook een factuur voor uw eigen administratie bij. U dient er wel rekening mee te houden dat bijvoorbeeld een meerjarenonderhoudsplan (MJOP), of bouwkundig onderzoek, maar ook een energielabel, langer duurt voordat het uitgewerkt is door de bouwkundige.
U ontvangt het rapport altijd per mail, maar u kunt er ook voor kiezen om het rapport tevens per post te ontvangen. Wij rekenen hiervoor wel een kleine vergoeding. U kunt het rapport ook uiteraard zelf uitprinten.
Wij verstrekken het rapport alleen aan de opdrachtgever dus niet aan derden. De opdrachtgever betaalt immers voor het rapport. Uiteraard kunt u met al uw vragen over het rapport bij de bouwkundige terecht en indien er onjuistheden instaan, kunnen deze in overleg uiteraard aangepast worden.


Bouwkeuring nodig? Vergelijk en bespaar


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2008 ruim 67.580 aanvragen - Totaal 6.386 beoordelingen
Gemiddelde score 8,6